GULDSMEDEVÆRKSTEDET

Hos Perlen kan vi reparere næsten alt.

Er dit yndlings arvesmykke gået i stykker eller er kæden knækket, så kom ind til os og vi vil gøre vores bedste for at reparere det.

Det er ej heller unormalt at man "vokser" ud af sine ringe, også dette har vi råd for. Kom ind og få et tilbud på at få dine ringe lavet i størrelse, det er slet ikke så dyrt. Lige nu er prisen 400,- for at få lavet en alm. guldring 1-3 numre op i størrelsen.

Design dit personlige smykke hos Perlen.

Hos Perlen fremstiller vi også smykker efter dit eget design og ideer. Vi hjælper og guider naturligvis efter bedste evne udfra dit ønske og vores erfaring med, hvad der kan lade sig gøre.

Har du gammelt guld liggende som du aldrig bærer, så kom ind til os, og se hvad det kan blive til. Nogle gange er det sjovere at bære minderne på fingeren eller om armen i stedet for i skuffen.

Prisen for at få smeltet gl. guld om til en ny enkel ring starter fra 1.700,-

Forsølvning af børnesko og babystøvler

Der er igen blevet meget moderne at få forsølvet sine første sko som et minde om en anden tid.

Specielt i konfirmationstiden stiger antallet af forespørgsler på forsølvning af babystøvler, her må man påregne en 4-6 uger leveringstid.

Det koster 1.250,- at få forsølvet 1 babysko eller en sut og 2.400,- for et sæt. Dette er priser for alm. str babystøvler, ønsker du at få forsølvet en fodboldstøvle, en kasket eller noget helt tredje er du altid velkommen til at kontakte os og få en pris.